Skitungarna

Det här inlägget kommer inte att handla om min konst men jag bara måste posta detta inlägg för att jag tycker det är otroligt viktigt att det kommer ut.

Jag fann denna sida på en annan blogg och fastnade för den otroliga historia som berättas. Emma och Therese är två svenskar som ägnat sina liv åt att ta hand och ge skydd åt 14 gatubarn i Uganda. Båda praktiserade på en organisation där för utsatta barn. De fick ett gäng pojkar att lämna gatulivet bakom sig för att istället bo på organisationen, där tjejerna samlade in pengar för att kunna arbeta med dem. De svenska kvinnorna åkte sedan tillbaks hem till Sverige och fick uppdateringar därifrån om att barnen hade det bra etc.

En av kvinnorna, Emma, bestämde sig för att åka tillbaks dit för att se hur det har gått men hon märkte att något inte stämde. Pengarna som skulle gå till organisationen hade inte alls använts på rätt sätt. Dessutom blev barnen misshandlade och torterade både psykiskt och fysiskt av ”direktören” på organisationen. Det slutade med en anmälan och Emma startade en egen verksamhet. Idag bor hon där tillsammans med Therese och driver organisationen och barnen tillåts vara barn idag.

Besök gärna deras hemsida och hjälp tjejerna att bedriva organisationen genom att skänka en slant eller två! Ni är guld värda tjejer!

http://skitungarna2011.blogspot.com/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s