Pouring my precence, letting you know in spirit Im with you

 
 
De blåa tonerna i symbolik att du häller din själs närvaro på dina nära och kära. Du finns inte med oss fysiskt i denna värld men du stänker din uppenbarelse som gäckar sig i situationer du gör dig påmind för oss.
 
Rådjuret är vacker och graciös, med en naturlig kraft som vi människor inte kan underställa oss. Rådjuret kringgår sin jägare och ibland förefaller som den antingen bara uppenbarar sig eller bara försvinner från platsen på ett ögonblick. Precis som du, när du dyker upp i våra minnen.
 
Du lämnade efter dig två barn, dina två små rådjur med horn som symboliserar förnyelse och pånyttfödelse. Det är på dom du häller din själsliga närvao och skyddar dem med dina vingar som omfamnar dem vid svåra tider när ditt minne blir den trygga flykten från verkligheten. Du vakar över dem.

Den stora rosen är din vackra änka, grunden till barnen, handen som håller upp dem. Deras stöttepelare i livet som ska föra dem genom livet.
Rosorna och bladen runtomkring är dina nära och kära och de du har lämnat intryck på. De är också en grund, något växande och som fortsätter att blomma med din osynliga närvaro.

 
R.I.P

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s